Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Λίγη σοβαρότητα επιτέλους!


Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο νεαρός πασταφαριανιστής που έφερε τα πάνω κάτω στο ελληνικό κράτος. Πρόκειται για ένα αισχρό υποκείμενο που δε πιστεύει στο Χριστό ούτε στη Παναγία, ούτε στο Θεό ούτε καν στο Άγιο Πνεύμα. Πρόκειται για ένα άμυαλο πλάσμα που δεν κατάλαβε ποτέ στη ζωή του και ούτε θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να σέβεσαι το Χριστό. Με την σελίδα “γέροντας Παστίτσιος” που είχε δημιουργήσει ενέπαιζε το γέροντα Παΐσιο, άγιο της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας και μαζί το θρησκευτικό αίσθημα μιας ολόκληρης χώρας. Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τη σύλληψη δήλωσε περήφανος μπροστά στις κάμερες : “Είχαμε το Θεό μαζί μας και το πιάσαμε το κάθαρμα”. Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε επίσης σε έντονο συγκινησιακό ύφος: “Νόμιζε ότι θα του περάσει (γέλια)”. Ο εκπρόσωπος τύπου της Εκκλησίας δήλωσε: “Αυτοί είναι χειρότεροι από τους σατανιστές” ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου: “Θα προσευχηθώ για αυτόν”.

Είναι απαράδεκτο πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. “Στο υγιέστατο ελληνικό κράτος υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να δουν τον κόσμο να καίγεται. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Μόνο ο εαυτός τους. Δεν τους νοιάζει η κοινωνική ισορροπία ούτε ο σεβασμός της διαφορετικής άποψης.” δήλωσε χάνοντας την ψυχραιμία του στη Βουλή, βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλώντας το ηχηρό χειροκρότημα των συναδέλφων του εκτός των βουλευτών του ΚΚΕ που αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Την παραδειγματική τιμωρία του νεαρού με λιθοβολισμό στο Σύνταγμα ζήτησαν χιλιάδες πιστοί καθώς όπως υποστήριξαν, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θίγει τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ιδέες που συνδέονται άρρηκτα σε μεγάλο βάθος χρόνου. Επίσης υποστήριξαν ότι αυτή η σελίδα δεν είχε καθόλου πλάκα, πράγμα που μας θύμισε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Μουσουλμάνων για τις κακές ερμηνείες στην πρόσφατη ταινία για τον Μ****θ.

Κρίση γέλωτα προκάλεσε ο αντίλογος του επιτήδιου ότι ο σκοπός της σελίδα ήταν να “σατιρίσει” την ευκολοπιστία κάποιων πιστών στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, πράγμα το οποίο δε μπορεί να στηριχτεί πουθενά. Πούστηδες άθεοι καλλιτέχνες και άλλοι πολίτες κυρίως αναρχοκουμουνιστές χασικλήδες στάθηκαν στο πλευρό του εγκληματία παίρνοντας το μέρος του. Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα!

Και κλείνοντας πάμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε όλοι μαζί μερικά από τα λόγια αγάπης του γέροντα Παΐσιου, του άγιου αυτού ανθρώπου που μερικοί ήθελαν να ξεχάσουμε με όλο αυτό το άθεο παραλήρημα των τελευταίων ημερών.Για θεωρία εξέλιξης:
Αυτή την θεωρία δίδασκε και ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου.
Του είπα μια φορά: «Σιγά-σιγά, με την περιποίηση, η φασολιά θα γίνη καλύτερη φασολιά, η μελιτζανιά καλύτερη μελιτζανιά.
Ο πίθηκος, άμα τον ταΐσης, άμα τον περιποιηθής, θα γίνη καλύτερος πίθηκος· δεν μπορεί να γίνη άνθρωπος. Αν ένας μαύρος είναι σε ψυχρό κλίμα και δεν βγαίνη στον ήλιο, λιγάκι θα διορθωθή το δέρμα του· δεν θα πάψη όμως να είναι μαύρος»”

Για ομοφυλόφιλους:
Γέροντα, τι συμβαίνει με τους ομοφυλόφιλους; Μερικοί γιατροί λένε ότι γεννιούνται έτσι, ότι είναι δηλαδή θέμα χρωμοσωμάτων, θέμα της φύσης, άρα είναι αδύνατο αυτοί οι άνθρωποι να αλλάξουν και επομένως άδικα τους ταλαιπωρούν, και ότι δεν έχουν ευθύνη αυτοί.Πα! Πα! Όχι, βρε παιδί μου, δεν είναι έτσι. Είναι ένα πάθος και αυτό όπως και τα άλλα πάθη.
Δηλαδή, μπορεί να διορθωθεί ένας τέτοιος άνθρωπος;
Πως δεν μπορεί! Μπορεί!… Αν θέλει και προσπαθήσει μπορεί να κόψει την κακιά συνήθεια… Πολύ βοηθάει να έχει κανείς έναν πραγματικό και καλό φίλο.
Πως γίνεται κανείς ομοφυλόφιλος; Φταίει η οικογένεια;

Αν είναι μικρό παιδάκι πιο αδύνατο, πιο συνεσταλμένο και δεν προσέξουν τις παρέες του, τότε κανένας αλήτης μπορεί να το στριμώξει με το ζόρι… έλκεται και αυτό μετά από την ηδονή και σιγά-σιγά συνηθίζει.
Για την αξία του θηλασμού:
Ή μάνα που τεμπελιάζει και δεν θηλάζει το παιδί, μεταδίδει τεμπελιά και στο παιδί. Παλιά τα κουτιά με το συμπυκνωμένο γάλα είχαν απ' έξω μια μάνα που κρατούσε στην αγκαλιά της ένα παιδάκι. Τώρα έχουν μια μάνα που κρατάει κάτι λουλούδια! Δεν θηλάζουν οι μάνες τα παιδιά, οπότε τα παιδιά μεγαλώνουν απαρηγόρητα Ποιος θα τους δώσει στοργή και αγάπη; Το κουτί με το γάλα της αγελάδας; Θηλάζουν από το «παγωμένο» μπουκάλι και παγώνει ή καρδιά τους. "Ύστερα, όταν μεγαλώσουν, ζητούν παρηγοριά στο μπουκάλι, στις ταβέρνες. Πίνουν, για να ξεχάσουν το άγχος, και γίνονται αλκοολικά. Αν δεν πάρουν στοργή τα παιδιά, δεν θα έχουν να δώσουν στοργή, και πάει σχοινί-κορδόνι. Έρχονται μετά οι μανάδες: «Κάνε προσευχή, πάτερ! Χάνω το παιδί μου»

Απόσπασμα από το βιβλίο:
Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ


Για εθνικά θέματα της Ελλάδας:
9 σχόλια :

 1. ΠΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑ ΚΑΚΙΕΣ....

  ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥΡΚΟ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένας νέος τον επισκέφτηκε στο Άγιον Όρος και του φανέρωσε ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού. Ο πατήρ Παΐσιος ρώτησε τότε έναν αγριοκόκκορα που περνούσε εκείνη την ώρα από εκεί: «Εσύ τι ξέρεις για το Θεό»; Και ο αγριοκόκκορας ελάλησε τρεις φορές. Επίσης, ρώτησε ένα φίδι που παρουσιάστηκε εκείνη την ώρα: «Εσύ τι ξέρεις για το Θεό»; Και το φίδι ανεβοκατέβασε τρεις φορές το κεφάλι του...

  Τι άλλο να πώ ο άνθρωπος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ιδιοφυές. πεστα ολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ,ΕΚΛΕΨΑΝ ΩΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΣΦΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΑΛΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΠΗΡΑΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ(δηλαδη χεστηκανε για ατομικες ελευθεριες αφου εκεινους δεν τους πειραζει κανεις),ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ(βυσσαριωνας και ποσα αλλα ψευτικα θαυματα),ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ,ΒΑΦΤΙΣΙΑ,ΓΑΜΟΥΣ,ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΛΠ ΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ-ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΜΕΤΑ ΕΣΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ-ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ- ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΙΕΡΟΤΗΤΑ.ΠΟΙΟΣ ???Ο ΑΝΙΕΡΟΣ?????ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΙ.ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. βρωμιαρηδες χριστιανοι!!! εις το ονονα του χριστου μας γαματε τη παναγια... δολοφονοι των λαων!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγάπη αδέρφια! ΜΗ ΒΛΑCΦΗΜΕΙΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τι επιναν μαζι ο Πατερ και ο τυπος που του τα ειπε δεν εχουν αποκαλυψει;

  ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ

  'καποιος καποτε με ρωτησε σε ενα κολομπαρο

  - γιατι οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες ειναι απο Ρωσια;

  - βλεπω εκεινη την στιγμη να περναει ενας λιγουρης χοντρος και τον ρωτησα και εγω, γιατι οι περισσοτερες αν οχι ολες οι γκομενες ειναι απο Ρωσια;

  και μου απαντησε

  - δεν ξερω ρε φιλε εγω σε ψιλικατζιδικο δουλευω και εφερα 5 εξαδες νερα ,

  μετα περασε ενας αρουραιος πιο μεγαλος απο γατα και τον ρωτησα το ιδιο πραγμα , και μου ειπε.....

  - ΞΕΚΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή