Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Υπερπαραφυσική δραστηριότητα part 2

Ένας θηριοδαμαστής για τον Ιωάννη!
Ο τίτλος είναι παράφραση της Ελληνικής ταινίας "Ένας ιππότης για τη Βασούλα"


Οι προφήτες απλά για να ξέρετε, ήταν της μόδας μέχρι το μεσαίωνα. Μετά δεν σταμάτησαν να υπάρχουν προφήτες, απλά σταματήσαμε να τους αποκαλούμε έτσι. Λίγο η ιερά εξέταση που καταργήθηκε, λίγο η επιστήμη που άρχισε να προοδεύει... βρήκαμε ένα καινούριο όνομα. Και καινούρια ρούχα που πάνε ασορτί με αυτά που λένε. 


Αυτά τα προφητικά κείμενα λοιπόν είναι τόσο θεόπνευστα που ποτέ δεν αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο (παρά μόνο 
αφηρημένη καταστροφολογία) – επειδή ακριβώς είναι θεόπνευστα. Επειδή ως γνωστόν ο άνθρωπος δε μπορεί να αντιληφθεί τον Θεό παρά μόνο όταν του εμφανίζεται μέσα σε βάτους, σε όνειρα και μέσα στο μάτριξ ή σε οράματα. Και μην ξεχνάτε βέβαια ότι “Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου”. Κάνει ότι θέλει και κάποιους τους πονάει, που λέει και το άσμα. Βέβαια μου φαίνεται ότι για ένα ον που οι βουλές του είναι άγνωστες, σα λίγο πολλά να ξέρουμε αλλά οκ. Συνήθως αναφέρονται εποχές γενικά κι αόριστα και σκόρπιες λέξεις - σύμβολα που αν κάποιος παρατηρήσει τα γεγονότα των επόμενων 15.000 χρόνων θα τις ταυτίσει αναγκαστικά με κάτι που θα συμβεί επειδή ακριβώς οι ίδιες λέξεις μπορούν να έχουν 48.000 ερμηνείες. Και αν προφητεύσεις κάτι άσχημο έχεις και καλύτερες πιθανότητες επειδή τυχαίνει να είμαστε ότι πιο βρώμικο έχει περάσει από αυτό τον πλανήτη. Το έκανε η Πυθία, η Βασιλειάδου, ο Νοστράδαμος και ο Ιωάννης με την ίδια ακριβώς επιτυχία.


Τι λες ρε μαλάκα; Ο Νοστράδαμος πρόβλεψε την επίθεση στους δίδυμους πύργους! Λίγο καιρό μετά την επίθεση κυκλοφόρησε στο ίντερνετ ένα κείμενό του:

''Το έτος του νέου αιώνα συν εννέα μήνες
Από τον ουρανό θα έρθει ο μέγας Βασιλιάς του Τρόμου
Ο ουρανός θα καίγεται σε 45 βαθμούς
Φωτιά πλησιάζει την μεγάλη νέα πόλη
Στην πόλη της Υόρκης μεγάλη καταστροφή
Δύο δίδυμα αδέλφια διαχωρίζονται
Ενώ το κάστρο πέφτει ο μεγάλος αρχηγός θα χάσει
Τρίτος μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει όταν καίγεται η μεγάλη πόλη''


Οκ. Το βουλώνω. Εδώ μιλάει η επιστήμη! Όπως θα ξέρεις ο Νοστράδαμος έγραφε σε τετράστιχα. Σε φάση “υπερφυσικά ποιηματάκια για να γουστάρουμε”. Αυτό που μόλις διάβασες δεν είναι ένα τετράστιχο. Είναι στίχοι από ξεχωριστά τετράστιχα ενωμένοι και το κυριότερο ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ για να ταιριάζουν στην περίσταση. Οι κανονικοί στίχοι (από ξεχωριστά τετράστιχα, υπενθυμίζω) είναι αυτοί:

«Το έτος 1999 και επτά μήνες, από τον ουρανό θα έρθει ένας επικίνδυνος δυνατός βασιλιάς» (τετράστοιχο 10.92).
«Δύο αδέλφια θα πολεμήσουν ο ένας με τον άλλο» (τετράστοιχο 3.97).
«Ο ουρανός θα καεί σε πέντε και σαράντα βαθμούς.
Η φωτιά θα έρθει κοντά στην καινούρια πόλη.
Τότε θα γίνει η κρίση των Νορμανδών» (τετράστοιχο 6.97).

Έκλασε κανείς; (αυτό δεν είναι από τετράστιχο του Νοστράδαμου, το πρόσθεσα εγώ επειδή μου ταιριάζει αισθητικά. Είναι από ένα δικό μου τετράστιχο)

(Γκούχου, γκούχου) Καλά το Βασιλιά τον είδαμε όλοι (;;;) Και πέρα από αυτό, όλα βγήκαν. Και ούτε καν στην Αμερική. Στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε ένα 45άρι θερμοκρασία χωρίς να πέσουν αεροπλάνα πουθενά (αν και πιστεύω ότι ίσως η θερμοκρασία να ήταν λίγο πάνω από 45 εκείνη τη μέρα), βάλε και πυρκαγιές, βάλε και “Νορμανδούς” τουρίστες που έρχονται. Βάλε και πόσα αδέρφια τσακώνονται κάθε μέρα. Γαμησέ τα!


Ναι μα ο Ιωάννης είπε στην αποκάλυψη για το χάραγμα και για τα τρία εξάρια! Τι έχεις να πεις γιαυτό; Ελπίζω να μην σας ενοχλεί ο ανοιχτός διάλογος με τον εαυτό μου. Ναι... όντως αυτή η ερώτηση είναι πολύ στριμωξίδικη. Πριν πω οτιδήποτε θα παραθέσω το σημείο του κειμένου (σε μετάφραση αν μου επιτρέπετε):

«Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. Και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι».
Αποκάλυψις 13, 15-18Ας αναλύσουμε την σκέψη σου. Πιστεύεις ότι θα κατέβει ο γιος του Διαβόλου; ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! Πιστεύεις ότι υπάρχει ΔΙΑΟΛΟΣ και θα στείλει το γιο του (επειδή αν υπάρχει πρέπει να έχει γιο σα το Θεούλη). Δηλαδή πιστεύεις σε καλό και κακό σε φάση Dark Knight. Και ενώ όλοι ξέρουμε τι θα γίνει λόγω του σποϊλερά του Ιωάννη, (ήττα Αντίχριστου μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση με lightchamber ή αγώνα μπρα ντε φερ. Εν τω μεταξύ η όλη φάση θα γίνει ακριβώς όπως στις ταινίες. Πάνω που πάμε να τον πιούμε σκάει μύτη ο Σωτήρας (συνήθως Τομ Κρούζ ή Μπρους Γουίλις)... σόρρυ για τη μεγάλη παρένθεση) ο ίδιος ο Διάολος δεν το ξέρει ή το ξέρει... αλλά συνεχίζει να θέλει να στείλει το γιο του. Καλά η αλητεία του ΟΠΑΠ δεν παίζεται για ακόμα μια φορά. Κοιτάτε αποδόσεις. Όχι κοιτάτε! Γι' αυτό παίζουν όλοι στο ίντερνετ. Παίχτε το γρήγορα γιατί θα πέσει κι άλλο.


Όμορφα. Και σύμφωνα με την αποκάλυψη, ο αριθμός αυτού θα είναι 666 (;). Οκ και πάλι. Δηλαδή θα είναι τόσο βλακάκος που θα πάρει όνομα που θα βγάζει λεξάριθμο 666. Ενώ το ξέρει ακόμα και η γιαγιά μου, αυτός εκεί! Σε πείσμα όλων και σύμφωνα με μια αίσθηση μοιρολατρικού αυνανισμού θα έχει όνομα που βγάζει 666. Δηλαδή θα είναι ικανή η Λουκά ας πούμε να εντοπίσει ότι πιο κακό θα πατήσει στη Γη με όπλο ένα κομπιουτεράκι. 


 Έστω, να δεχτώ τα πάντα μέχρι τώρα για την οικονομία του διαλόγου (με τον εαυτό μου). Σύμφωνα με την Αποκάλυψη, θα είναι αριθμός ανθρώπου. Είναι ίσως η μοναδική πρόταση που λέει ξεκάθαρα και δεν την κρύβει πίσω από φοβερά σύμβολα όπως αρνιά, κατσίκια, θηρία και ζάχαρη άχνη από κουραμπιέδες. Οπότε σύμφωνα με το απόσπασμα που παρέθεσα, το "θηρίο" θα είναι ήδη ανάμεσα μας όταν θα αρχίσουν οι τραμπουκισμοί και οι κτηνοβασίες. Οπότε αν κάποιος πραγματικά διαβάσει το κείμενο καταλαβαίνει ότι για να έχουμε χάραγμα θέλουμε πρώτα θηρίο. Ξέρεις σε πόσα άτομα... συγγνώμη θηρία θα βγάλεις τον αριθμό 666 αν αρχίσεις να υπολογίζεις; Θα αρχίσεις να αποκεφαλίζεις τα ξαδέρφια σου και το σκύλο του φίλου σου που το λένε Νέρωνα. Οπότε πάρε κομπιουτεράκι και ξεκίνα. Άντε να βοηθήσω κι άλλο.  Οδηγίες ΕΔΩ (δε χρειάζεται τόση σοφία ρε Ιωάννη, χαλάρωσε). Μην πας μακριά για αρχή, μπορεί ο γιος σου να βγάζει 666. Πετσόκοψε τον με σκουριασμένο τσεκούρι και χτίσε το κουφάρι του κάτω από ιερό εκκλησίας. Και θυμήσου (αν είσαι άντρας) μήπως 9 μήνες πριν τη γέννηση του γιου σου έκανες τίποτα μαλακίες με κανά τσακάλι...(αυτό ήταν για τους μυημένους). Επίσης το 6 είναι ιερός αριθμός των Εβραίων και το 666 έχει αναφερθεί και αλλού εκτός Αποκάλυψης «Και το βάρος τού χρυσαφιού, που ερχόταν στον Σολομώντα κάθε χρόνο, ήταν 666 τάλαντα χρυσάφι…» (Βασιλέων Α’, 10: 14)


Και η λέξη χάραγμα, σημαίνει χάραγμα. Όχι barcode, ούτε τσιπάκι, ούτε πιστωτική. Ρε μαλάκες σοβαρά τώρα, ο άλλος έγραφε για κατσίκια και σφραγίδες και θηρία με 19 παπάρια και θέλετε να μου πείτε ότι είδε και τσιπάκι; Ακόμα και τα προχωρημένα μυαλά της εποχής, το πιο κοντινό σε τσιπάκι που θα μπορούσαν να δουν (ακόμα και σε όραμα από μπάφο τρίφυλλο) είναι απλωμένος τραχανάς. Άσε που μέχρι τώρα τσιπάκι στο δεξί χέρι είχε μόνο ο Τζον Νας στο beautiful mind και για θυμίστε μου πως τελείωσε αυτή η ιστορία;... *SPOILER ALERT* Α ναι! Ήταν σχιζοφρενής και το είχε απλά φανταστεί!


Και για να τελειώνω σιγά - σιγά. Αν δεν συμφωνείτε μαζί μου βλέπω μόνο μια επιλογή. Πετάξτε την πιστωτική σας που είναι του διαόλου και χρησιμοποιείστε μετρητά που είναι του Θεού. Πετάξτε και τις ταυτότητες σας και το δίπλωμα οδήγησης και σταματείστε να αγοράζετε τρόφιμα με barcode και ψοφήστε δίπλα από κανένα σκουπιδοτενεκέ ή κλειστείτε σε κανένα μοναστήρι (που και καλά δεν έχουν τίποτα από αυτά). Επίσης αν διαβάζετε αυτό το κείμενο όντας συνδεδεμένοι στο ίντερνετ και έχοντας λογαριασμό facebook και διαφωνείτε, τότε μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσετε τις άπειρες αλληγορίες ζωολογικού κήπου μέχρι να τις εμπεδώσετε. Και μην ακούσω τίποτα ιδέες για μέσες λύσεις. Αν έχεις πάρει κυριολεκτικά ότι θα κατέβει ο γιός του Βελζεβούλ (του ίδιου που κάποτε ήταν ο πιο όμορφος άγγελος και μετά έγινε φίδι και μετά πίκατσου και μετά δεινόσαυρος της Ντι αγκοστίνι) τότε δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Run Forest! Run!Και κάτι τελευταίο, δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά η εσχατολογία είναι για τις θρησκείες ότι το σπανάκι για τον Ποπάι. Αν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να προβλέψει το μέλλον (με οποιονδήποτε τρόπο) πιστεύετε ότι έχει την ανάγκη να γράψει τετράστιχα (best seller) και να μας φλομώσει στα "σύμβολα'' και τις κλανιές; Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΤΊ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
Πριν κλείσω θα κάνω και εγώ μια λογοτεχνική προφητεία που μέχρι να γίνει πραγματικότητα μπορεί να περάσουν μερικές χιλιάδες χρόνια αλλά μη πείτε μαλακίες ότι δεν σας το είπα :

Θα βρέξει η πύρινη σιωπή και θα κάψει τις μαύρες ιτιές της Ανατολής
και η μέρα θα μικρύνει κατά ένα τρίτο και ο Χρυσός Αυτοκράτορας θα επιστρέψει”

                                             Σε φάγανε τα ίντερνετ και οι πληροφορίες 

Η ακόμα πιο συγκλονιστική συνέχεια προσεχώς με το τρίτο και τελευταίο μέρος της υπερπαραφυσικής δραστηριότητας με θέμα έκπληξη και πλούσια ντοκουμέντα.


10 σχόλια :

 1. να πεσει φωτια να σε καψει και να εισαι δεμενος σε στρατα και να μην μπορεις να βγεις οπως λεει και ο παλιος προφητης Στρατος.....

  παλιανθρωπε!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εκεί που λες για το τσακάλι αναφέρεσαι στον Άνουβις της αιγυπτιακής μυθολογίας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://www.imdb.com/title/tt0075005/

   Έτυχε να διαβάσω το βιβλίο μετά την ταινία...

   Διαγραφή
 4. Εξαιρετικός. Btw, Mikeius sent me here.

  ΑπάντησηΔιαγραφή