Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

10 πράγματα που έμαθα για πρώτη φορά μετά τον χτεσινό τελικό κυπέλλου
1. Ότι μπορούν να χωρέσουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις κρίμα, ντροπή, πουλημένος και σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

2. Ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι καθαρό.

3. Ότι μερικές φορές οι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη επειδή είναι ανθρώποι (δεν έβαλα λάθος τόνο) αλλά μερικές άλλες φορές μεροληπτούν υπέρ μιας εκ των δύο αγωνιζόμενων ομάδων.

4. Ότι ο Τζιμπούρ είναι κίλλερ και μπήκε και καθάρισε το παιχνίδι.

5. Ότι κι αν γίνει μαλάκα εμείς θα βλέπουμε ΜΠΑΛΑ (μηδενός εξαιρουμένου) μέχρι να ψοφήσουμε. Ακόμα κι αν έχουμε από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης εμείς θα γεμίζουμε τα γήπεδα.

6. Ότι “Μαλάκα δεν μπορείς να κατανοήσεις τι σημαίνει να υποστηρίζεις μια ομάδα γιαυτό τα λες αυτά. Μαλάκα η ομάδα είναι σαν θρησκεία, είναι αγάπη παθολογική. Είναι πουτάνα, ερωμένη, μάνα, γκόμενα και αδερφή. Είναι σαν τη μαλακία και την ηρωίνη, δεν κόβεται”.

7. Ότι σε μερικές χώρες έχουν ως πρώτο άθλημα το ποδόσφαιρο επειδή απλά γαμάνε και σπέρνουν και είναι παραδοσιακά καλοί σε αυτό. Εμείς έχουμε ως πρώτο άθλημα τη ΜΠΑΛΙΤΣΑ (με μικρές εξαιρέσεις) και αφήνουμε δευτερότριτα τα αθλήματα στα οποία είμαστε γαμάτοι (βλ.Μπάσκετ).

8. Ότι ήταν “κριμαμαλακιαμεγαληρεοολυμπιακοςδεχρειαζεταιτετοιουςτιτλουςγαμωτομαρινακηπαιχτεμπαλακωλοπαιδα” αλλά μέχρι το Σεπτέμβριο θα είναι “σκασεμαλακαλαγεπουθαμιλησειςκαισυμαλακαγιαδιαιτησιαπουκατεβαινεοβαρδινογιαννηςμετακουμπουριαστογηπεδο”

9. Ότι ο Αστέρας είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα της περιοχής μετά τον Αρκά.

10. Κώστας Μήτρογλου.

2 σχόλια :

  1. επισης μην ξεχναμε και το πολο , το βολει και σε πολλες περιπτωσεις τον "πεντακαθαρο" στιβο ( οχι πως τα αλλα ειναι καλυτερα αλλα εκει ρε αδερφε γινεται της πορνης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά η λέξη χρήμα και καθαρός δεν συμβαδίζουν ιδιαίτερα. Αλλά είναι εντυπωσιακό το πείσμα μας για παρακμιακό ποδόσφαιρο μέχρι τέλους. Ότι και να γίνει, θα είναι πρώτο άθλημα στις προτιμίσεις μας.

      Διαγραφή